Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ήρθε η Λαμπρή!

Καλοί μου φίλοι σας εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία, αγάπη και γαλήνη στις καρδιές σας. Η Ανάσταση του Κυρίου ας γίνει αφετηρία για την Ελπίδα και ένα καλύτερο Αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Να περάσετε όλοι πολύ όμορφα!


 

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Άλλη μια τσάντα...

...Λουλουδάτα...εξάγωνα σε απαλά χρώματα, 18 τον αριθμό, ενώθηκαν με πολλή υπομονή κι ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό για να δημιουργηθεί αυτή η χαριτωμένη τσαντούλα, με στοιχεία από 70's και επένδυση (ναι, εδώ επιστρατεύτηκαν και οι γνώσεις μου στη ραπτική χεχεχε!). Κλείνει με βέλκρο και έχει μια έξτρα θήκη, αρκετά μεγάλη, η οποία κλείνει επίσης με βέλκρο. Ελπίζω να σας αρέσει! 


 

 

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Περί... επικοινωνίας

Ζητώ την κατανόησή σας εάν κάποιες φορές καθυστερώ να απαντήσω στα μηνύματά σας, συνήθως συντρέχουν άλλοι λόγοι, αλλά καμιά φορά ξεχνάω κιόλας να ελέγξω το e-mail μου (λόγω φόρτου εργασίας και πάλι! αλλά εντάξει, υπόσχομαι να το ελέγχω πιο συχνά, χεχε...) 
Για πιο άμεση επικοινωνία, μπορείτε να μου στέλνετε τα μηνύματά σας στη σελιδα μου στο facebook (ναι, η νέα μορφή δέχεται πλέον και μηνύματα). 
Να έχετε μια όμορφη Μεγάλη Πέμπτη!