Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Δημιουργικός πυρετός :)


Καλημέρα σας φίλοι μου!
Μετά την επιστροφή μου στις "επάλξεις" αυτή είναι μόλις η δεύτερη δημοσίευσή μου και αυτό λόγω του δημιουργικού οίστρου που με έχει καταλάβει (χαχα), μια που και το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μου εποχή και με γεμίζει εμπνεύσεις και δημιουργικότητα, αλλά μπήκαμε πια και στο Νοέμβριο και σιγά σιγά (ημερολογιακά τουλάχιστον, γιατί ακόμα καλοκαιρινά φοράμε!!!) πλησιάζουμε προς τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα, ε και το πλέξιμο για μας τους μανιώδεις επιβάλλεται, γίνεται δε ιδιαίτερα απολαυστικο όταν ο καιρός έξω είναι κρύος και βροχερός (ναι, επίσης λατρεύω τη βροχή), χουχούλιασμα και πλέξιμο μέχρι τελικής πτώσης με ζεστό καφέ ή τσάι και πολλή μουσική!
Παρακάτω σας έχω μερικές από τις φετινές δημιουργίες μου, άλλες εμπνευσμένες από όμορφα σχέδια που συναντώ συχνά και άλλες ολότελα δικές μου ιδέες...Ποτέ όμως αντιγραφή.. όχι πως είναι κακό, αλλά εγώ αν δεν το πειράξω λιγάκι το σχέδιο δε μπορώ, χιχι!!
Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Ελπίζω να καταφέρω να ξαναγράψω πολύ σύντομα! Μέχρι τότε, μπορείτε να με παρακολουθείτε και στη σελιδα μου https://www.facebook.com/anemone.crochet όπου λόγω περισσότερης αμεσότητας δημοσιεύω πιο συχνα! Είμαι όμως πάντοτε κι εδώ, στη ζεστη γωνίτσα μου, στο bloggοσπιτάκι που τόσο πολύ αγαπώ!!!






Χαριτωμένο καπέλο με αφαιρούμενο λουλούδι-καρφίτσα. Για μεγάλα κορίτσια!

Μπερεδάκι κοριτσίστικο, πολύχρωμο


Μπεμπέ σκουφί σε κλασσικό στυλ

Μπερές γυναικείος, σε συνδυασμό χρωμάτων που λατρεύω!









Κι εδώ το νεαρότερο από τα μοντέλα μου!

Μπερές με πολύ ιδιαίτερο μεταλλιζέ νήμα, πολύ απαλός και ζεστός.


Μπεμπέ κοριτσίστικο φρουφρουδένιο σκουφί.

Γάντια χωρίς δάχτυλα με πολύ φρουφρού (ναι, καλά φανταστήκατε, αποκλειστικά δικής μου εμπνεύσεως)


Με μισά δάχτυλα...
Και τέλος η αφεντομουτσουνάρα μου προβάρει τον μεταλλιζέ μπερέ1