Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Και πάλι εδώ...!!!


Καλημέρα σας αγαπημένοι μου φίλοι!
Μετά από ένα μακρύ διάστημα απουσίας και ένα δύσκολο καλοκαίρι, βρίσκομαι και πάλι κοντά σας γεμάτη δημιουργικές ανησυχίες και πολλή έμπνευση για το φθινόπωρο και το χειμώνα που μας έρχεται.
Όλους αυτούς τους μήνες δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μην σκέφτομαι το αγαπημένο μου blog, την πολύχρωμή μου γωνίτσα στο γκρίζο που περιβάλλει τις ζωές μας κι ας "έφυγα" χωρίς ούτε ένα αντίο.
Το καλοκαίρι ήταν για μένα αρκετά επώδυνο καθώς αντιμετώπισα ένα-περαστικό ευτυχώς-πρόβλημα υγείας, από το οποίο συνήλθα σχετικά γρήγορα, όμως χρειαζόμουν χρόνο και ξεκούραση, γι' αυτό και αποφάσισα να αποσυρθώ για λίγο απότις αγαπημένες μου δραστηριότητες και να το..ρίξω στην ξεκούραση (όσο γίνεται βεβαίως με δύο μπόμπιρες να ζουζουνίζουν όλη μέρα και να απαιτούν την φροντίδα και την προσοχή της μαμάς).
Είναι τώρα αρκετές μέρες που έχω αρχίσει ξανά να εξασκώ το αγαπημένο μου βελονάκι, όμως ακόμα δεν είχα βρεί χρόνο να σας γράψω και να σας δείξω βεβαίως και τις πρώτες φθινοπωρινές δημιουργίες μου.
Παρακάτω σας έχω μερικές φωτογραφίες, να έχετε όλοι ένα υπέροχο σαββατοκύριακο κι ένα πανέμορφο φθινόπωρο (η αγαπημένη μου εποχή!).

Σκουφάκι Μίνι για τα γενέθλια της αγαπημένης μου Χρυσής!

Πρώτη απόπειρα για γάντια με δάχτυλα! Το σχέδιο αποκλειστικά δικό μου. Νομίζω για πρώτη φορά κάλά τα πήγα. Για πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας...

Και εδώ δύο σκουφάκια σε αντίθετα χρώματα για δύο μικρούς κυρίους :)

Σκουφάκι σπιράλ για μικρές πριγκιπισσούλες με γυαλιστερό φρουφρού και δαντελένιο τελείωμα.


Μίκυ για τον υιό, αλλά μας τελείωσε το μαύρο κι έτσι συνεχίσαμε με κόκκινο!1 σχόλιο:

  1. Είναι πανέμορφα! Γεια στα χεράκια σου. Τα γαντάκια φαίνονται μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή